Ψήφισμα της Επιτροπής Κατοίκων Νέας Μάκρης «Νέος Καλλικράτης»

Όσο ο Βαρνάβας "κοιμάται" τον ύπνο του δικαίου... οι ΝεοΜακρινοί δραστηριοποιούνται και προτείνουν λύσεις για εμάς χωρίς εμάς... κρίμα.

Σήμερα, 3 Δεκεμβρίου 2017, οι υπογράφοντες κάτοικοι και δημότες της πόλης ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ αποφασίσαμε και ψηφίσαμε τα κάτωθι:
Ζητούμε από την Κυβέρνηση και τον Υπουργό αυτής κ. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες , στα πλαίσια του νόμου «Καλλικράτη», ώστε η Νέα Μάκρη να γίνει ξανά Δήμος. Αυτό δύναται να πραγματοποιηθεί μέσω τριών (3) περιπτώσεων αναδιοργάνωσης του χάρτη των Δήμων στην Β.Α. ΑΤΤΙΚΗ.
Α. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Ο Δήμος Μαραθώνα χωρίζεται σε Δήμο Νέας Μάκρης και Δήμο Μαραθώνα (Μαραθώνας - Γραμματικό - Βαρνάβας).
Β. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Η Νέα Μάκρη και ο Μαραθώνας αποτελούν το Δήμο Μαραθώνα - Νέας Μάκρης. Το Γραμματικό και ο Βαρνάβας δημιουργούν νέο Δήμο με Καπανδρίτι - Πολυδένδρι - Αφίδνες.
Γ. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Η Νέα Μάκρη μαζί με Ραφήνα - Πικέρμι αποτελούν ένα νέο Δήμο Ραφήνα - Νέα Μάκρη - Πικέρμι.
Σε κάθε περίπτωση, η απαίτηση των κατοίκων της Νέας Μάκρης , για λόγους ιστορικής κληρονομιάς από τις χαμένες πατρίδες της Μικράς Ασίας είναι, να συμπεριληφθεί το όνομα της Νέας Μάκρης στην ονομασία του Δήμου Μαραθώνα.
Εξουσιοδοτούμε την Επιτροπή Κατοίκων Νέας Μάκρης «Νέος Καλλικράτης» για την επίδοση του ψηφίσματος αυτού στον Υπουργό και στον Δήμο Μαραθώνα.
www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου