Κίνηση Πολιτών Βαρνάβα: «Για την συνένωση τεσσάρων (4) κοινοτήτων και την δημιουργία νέου Δήμου.

Η κυβέρνηση θα φέρει σε δημόσια διαβούλευση, νομοσχέδιο που αφορά τις τροποποιήσεις – διορθώσεις στον νόμο Καλλικράτη. Ήλθε η ώρα για την δημιουργία του Νέου Δήμου των 4 (Βαρνάβα, Καπανδριτίου, Πολυδεντρίου, Αφιδνών) .

Σκοπός της κίνησης πολιτών είναι να απαιτήσουμε από τις όμορες κοινότητες  να προχωρήσουν στην διενέργεια τοπικών δημοψηφισμάτων (σύμφωνα με τον νόμο) για να διατρανώσουν προς κάθε πλευρά την ισχυρή επιθυμία των τοπικών κοινωνιών για συνένωση και την δημιουργία Νέου Δήμου, δημιουργώντας ένα μεγάλο ηθικό ανάχωμα σε κακόβουλα σχέδια που απεργάζονται στα κέντρα εξουσίας για εμάς χωρίς εμάς.


Πρόθεση μας λοιπόν είναι να βοηθήσουμε τις τοπικές Κοινότητες να οργανώσουν   πετυχημένα δημοψηφίσματα. Σε συντονισμό με τις υπόλοιπες κοινότητες σχεδιάζουμε  προηγούμενα να αναπτύξουμε  πρωτοβουλίες έκφρασης γνώμης πολιτών με την συλλογή υπογραφών. Γι αυτό προτείνουμε την δημιουργία συντονιστικού οργάνου πολιτών μεταξύ των Κοινοτήτων της ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ, ώστε οι όποιες ενέργειες να οργανώνονται/ σχεδιάζονται από κοινού ώστε εξυπηρετούν καλύτερα την επιτυχία του κοινού στόχου.
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΕΜΕ ΝΑΙ
ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου